Skip to main content

Πίνακες αναμοριοδότησης και ανακατάταξης υποψήφιων ιατρών ειδικότητας Γαστρεντερολογίας σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Γ4α/Γ.Π.οικ.33935/22-06-2023 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Απόφαση του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ».

  • Τρίτη 5 Σεπ. 2023 |
  • Νικόλαος Πετρούτσος

Σήμερα ημέρα Τρίτη  05-09-2023 αναρτήθηκαν οι πίνακες νέας μοριοδότησης και σειράς κατάταξης υποψήφιων ιατρών αρμοδιότητας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, ειδικότητας Γαστρεντερολογίας, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π.οικ.11510/23-02-2023 Απόφαση με θέμα: «Καθορισμός κριτηρίων επιλογής και διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων, αξιολόγησης και επιλογής για θέσεις κλάδου ιατρών και οδοντιάτρων Ε.Σ.Υ.», στην οποία αναγράφεται ρητώς «Μετά την αναμοριοδότηση συντάσσεται πίνακας με τη μοριοδότηση και τη σειρά κατάταξης των πέντε (5) πρώτων υποψηφίων, ανά προκηρυχθείσα θέση».

Οι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στους αναρτημένους πίνακες έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν έγγραφες ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων, στη γραμματεία του Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την ημερομηνία της ανάρτησης στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση gram.symvoulia@2dype.gov.gr


Μετάβαση στο περιεχόμενο